O nama

O nama

Posavac-prozori i vrata d.o.o.  je  ovlašteni partner njemačke tvrtke HORMANN KG putem njezine tvrtke u Hrvatskoj HORMANN HRVATSKA d.o.o.  

Osnovana je 2001.godine u Bjelovaru, a trenutno je rastuća tvrtka u kategoriji prodaje i ugradnje garažnih, industrijskih vrata, pretovarne tehnike i protupožarnih vrata.

Odgovarajući na rastuće zahtjeve tržišta, Posavac-prozori i vrata d.o.o. kontinuirano investira kako u objekte, tako i u obuku  svojih djelatnika i organizaciju poslovanja. U Bjelovaru imamo  novi poslovni (prodajno-izložbeni) prostor i kontinuirano izlažemo na proljetnom i jesenjskom sajmu u Gudovcu. Otvorili smo poslovnicu u Zagrebu, sve ovo je već počelo davati značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, zadovoljavajući ne samo sadašnje već i buduće zahtjeve potrošača.

Osim široke palete certificiranih Hörmann proizvoda koje nudi, Posavac-prozori i vrata d.o.o. nudi tehničku i servisnu podršku 24h dnevno.

Hörmann KG je njemačka tvrtka s više od 77 godina tradicije vodećeg svjetskog proizvođača garažnih, industrijskih vrata i pretovarne tehnike. Osim tvornica u Njemačkoj (Amshausen, Antriebstechnik, Brandis, Brockhagen, Dissen, Eckelhausen, Freisen, Ichtershausen, Werne) posjeduje i tvornice u Belgiji, Poljskoj, Nizozemskoj, Kini i SAD-u.